60 de minute de trait

Ce ati face cu o ora inainte de sfarsitul lumii? Aceasta este intrebarea unui sondaj realizat in Marea Britanie de editura Ziji. Sondajul i-a pus pe cei intervievati in fata unei situatii extreme: un asteroid va lovi Pamantul, iar oamenii mai au de trait doar 60 de minute.

Peste 50% dintre cei intervievati au raspuns ca si-ar petrece ultima ora cu persoana iubita, fie alaturi de ea, fie la telefon. 13% dintre respondenti au fost mai resemanti si au spus ca ar astepta sfarsitul lumii intr-un fotoliu savurand un pahar de sampanie.

9% dintre cei intrebati au declarat ca ar face sex pentru ultima oara, in timp ce 3% s-ar ruga in ultima ora din viata. Aproape 2% au raspuns ca ar manca ce le place mai mult in timp ce un procent asemanator ar face un lucru bizar, ar jefui o banca sau un magazin.

Sursa : Romantica

Asa se prezinta situatia in cazul in care un asteroid ar lovi pamantul si oamenii ar mai avea doar o ora de trait. Nu ma mira faptul ca 50 % si-ar petrece ultimele clipe din viata in compania persoanelor iubite. Ceea ce ma pus pe ganduri este acel procent de 3 % care totusi s-ar ruga. Este destul de micut avand in vedere faptul ca ei o sa moara si ca la urma urmei conteaza ceea ce au facut si au gandit in acele minute. Nu multa lume da importanta religiei si asta e un lucru destul de nasol. […] {subiect pe care il voi prezenta in alt post}

Ceea ce m-a amuzat la culme este faptul ca unii ar jefui o banca sau un magazin. Pentru ce mama minunii sa mai spargi un magazin ? 😀 Ce saracie poti sa faci cu banii in ultima jumate de ora pe kre o mai ai de trait ? Iti angajezi o femeie sa iti danseze pe masa ? Sau bagi un 2 fast 2 furious pe autostrada, sa vezi cat iti prinde o masina pe care tocmai ai spart-o ? Mah io kiar nu pot sa imi explic aceasta gandire a unor oameni incuiati la minte rau de tot.

Ceea ce eu as face, se incadreaza in cele 50 % + 3 % procente…..imi petrec timpul cu persoana iubita si amandoi in prezenta lui Dumnezeu……voi ce ati face ? 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: