Un chinez transpiră verde

Un chinez în vârstă de 52 de ani a pus pe jar lumea medicală după ce doctorii s-au declarat neputincioşi în faţa unei boli extrem de ciudate de care acesta suferă. Cheng Shunguo a mers la un spital după ce transpiraţia sa a început să se coloreze în verde, la începutul lunii noiembrie.

Până la 52 de ani, chinezul Cheng Shunguo se considera un om sănătos. A avut de-a face cu sistemul medical din ţara sa de foarte puţin ori. Însă viaţa sa a început să capete accente de coşmar după ce transpiraţia a început să i se coloreze în verde, relatează Chutian Metropolis News.

Până în acel moment nimic nu anunţase această anomalie care i-a făcut pe medici să-şi declare neputinţa. Ceea ce avea să se transforme într-un coşmar a început banal: “Am observat că hainele şi cearşafurile mele se înverzeau, la fel ca şi apa din cada de duş”, a precizat bărbatul.

Medicii nu ştiu ce boală are

Ceea ce nu pot explica medicii este cum o asemenea transformare dramatică nu a fost anunţată prin nimic şi cum de pacientul nu acuză nici un fel de durere sau disconfort. Cheng Shunguo s-a declarat totuşi îngrijorat şi înfricoşat de ceea ce se întâmplă cu organismul său.

Pentru a se convinge că bărbatul nu le joacă o farsă, medicii au spălat complet corpul bărbatului dar nu a fost nevoie să aştepte prea mult rezultatul: în numai 10 minute, Cheng a început să transpire verde.

“Nu ştim care este cauza problemei pe care o are acest pacient”, a declarat unul dintre medici. Cadrul medical a adăugat că a informat presa despre bizara anomalie pentru a cere în acest fel ajutorul altor medici din lumea întreagă în încercarea de a descoperi un remediu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: