1 Decembrie

Desi am auzit ca multa lume (si oameni cultivati si oameni opusi acestora) se intreaba „Care-i faza cu parada militara?” „De ce se iese in strada?” „De ce sarbatorim?” eu sunt de accord cu manifestatiile astea, parade, sarbatoare, zi nationala etc. Inteleg ce se petrece, are sens.

Ce nu inteleg e tipul acela de oameni, care sunt total impotriva sistemului, impotriva faptului ca sunt romani, ca isi doresc sa plece, ca s-au saturat de Romania, ca sistemul i-au adus in situatia in care se afla, sa afirme indirect „frate, ii naspa ca sunt roman si ca traiesc in Romania”. Dar tot acesti oameni, cand vine frumoasa zi de 1 Decembrie, sunt la Alba Iulia, in primele randuri, bucurandu-se alaturi de tovarasii lor de prin alte locuri, impartasind sentimentele bucuriei de a fi roman, cantand imnul national. E trist cat de falsi sunt acesti oameni,care nu au principii si nici caracter si care se modeleaza de fiecare data altfel in functie de situatie si persoana.

Pe langa oamenii care urasc ca sunt romani si nu participa la astfel de evenimente, categoria descrisa mai sus nu isi merita adjective pentru a fi descrisi. La Multi Ani voua, romani fatarnici!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: