„Cine ai dori sa te trezeasca de dimineata?”

In speranta unei melodii diferite fata de cele comerciale (difuzate tot mai frecvent la radiourile noastre), am pornit azi dimineata spre servici ascultand Europa FM. Nu m-am indepartat mult de casa cand in boxe am auzit intrebarea zilei la acest post  si anume: Cine ai dori sa te trezeasca de dimineata? Pe langa faptul ca mi s-a parut o intrebare extrem de stupida, am ramas mut cand am auzit o parte din raspunsurile ascultatorilor. Hai ca erau ok raspunsurile: sotul/sotia, copii, mama etc, in functie de varsta si statutul fiecarei persoane. Dar ce om intreg si normal la cap ar raspunde cu: Bianca Dragusanu, Oana Zavoranu, Simona Senzual, Dan Diaconescu, Nikita sau alte „vedete” autohtone ? Cat de putina minte trebe sa ai  sa iti placa de persoanele astea si sa vrei sa fii trezit de una dintre ele? Sincer, eu m-as baga sub (plapuma) pat daca as vedea-o pe Oana Zavoranu langa mine. (poate pentru ca e urata, dar mai mult fiindca mi.e frica de ea)….sau Nikita. WTF ?!

Cel mai tare ar fi sa te trezeasca mascatii. Avand in vedere ca gresesc usile tot mai frecvent in ultima perioada, exista o posibilitate foarte mare „sa te trezesti” cu ei in casa 😛 Unu la mana, te-ai trezi instant fara snooze, si doi la mana, n-ar mai trebui sa mergi la baie.

Ce.i drept au fost raspunsuri pe masura intrebarii asa ca cine a pus intrebarea asta, sigur nu s-a trezit in liniste si pace, sigur nu a fost trezit de o persoana draga, si sigur s-a trezit cu fata la cearceaf.

Felicitari pentru deosebita intrebare care ai adresat-o natiunii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: