Informatie inutila? .. dump it on me!

Un lucru ce l-am vazut prima data intr-un serial mi-a fost confirmat de ceva timp incoace si dupa suficiente dovezi care sa sustina ideea aceeasta, i.ve decided to put it out there in the world.

Nu stiu daca ati observat sau nu, dar se intampla intr-o conversatie normala, un interlocutor sa  devina cosul de gunoi al celuilalt(si invers, dupa caz). Da, exact! … gandeste-te la acel cos de gunoi! doar ca in loc de lucrurile nefolositoare care sunt aruncate in el, in tine sunt aruncate informatii. Acestea pot fii variate de la „o stii pe colega mea Andreea? s-a tuns…” la „sora-mea si luat o prinzatoare de par azi” etc si care pentru tine nu au absolut nici o semnificatie, unele fiind chiar enervante. Inteleg cazul in care ti s-a pus pata pe Andreea si ai vrea sa … , sau vrei sa faci cadou o prinzatoare de par (which i doubt) si vrei sa stii detalii. Si acuma veti spune ca din totalul de informatii inutile pe care le-ai putea auzi, s-ar putea ca una sa fie interesanta sau ajutatoare….Seriously, pentru mine nici una n-a fost (poate ajuta pe altii…again, aici e doar parerea mea).

Problema e ca nu stiu unde sa incadrez chestia asta…isi poate avea locul atat ideea de „best friend” in care din respect, devotament etc, taci si inghiti. (si nu, nu ma refer aici la conversatiile in care celalalt iti spune problemele tale ori ce are pe suflet); iar cealalta categorie ar fi „i really don.t care about that, please stop talking”.

Daca ai „cojones” ii spui respectivei persoane exact ceea ce simti legat de ce ti-a zis, ori te gandesti la 2 stafide si continui sa inghiti gunoiul altuia. There are so many things a person can take…when will you draw the line? Or will you keep on taking and burst once?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: