Sentimentalisme.

Inca o rotatie in jurul soarelui ma gaseste mai intelept in unele aspecte ale vietii si mai in ceata in altele. Vise implinite, unele amanate, alte esuate. Mi-am facut obiceiul de a nu astepta nimic deosebit sa se intample pentru a nu fi dezamagit. (However, tot raman unele dorinte si asteptari nesatisfacute). In principiu lucrurile au decurs conform asteptarii: cateva urari sincere din partea persoanelor care au ramas active in viata mea si care conteaza. (cu ocazia asta le mai multumesc o data celor care si-au amintit si care poate se afla cu ochii peste aceste randuri).

Desi stiu despre mine ca ma implic prea mult in relatii nepotrivite, nu pot sa ma abtin de la lucrul asta si o comit, time and time again. New note to self: just because you care doesn’t mean that the other one will do the same. What I think it’s special, might as well be plutonic for the other one. Oamenii care seamana se aduna asa ca pe masura ce mergem inainte pastram alaturi doar o parte din cei de pana acum. E mersul lucrurilor. Nu poti forta ceva ce nu e natural. N-are sens. I’m ok with it. Cum ziceam mai demult: some doors need to stay shut. Because once you open them, you can’t go back.

Dar revenind la optimismul si buna-dispozitia evenimentului, privesc cu incredere spre viitor, alaturi de persoanele care imi sunt alaturi, care ma inteleg si iubesc asa cum sunt. Oamenilor, voi insemnati mult pentru mine, si va apreciez enorm pentru asta. Sunteti o mana de oameni, da importanta si cu un loc special in inima mea. Ridic un pahar in cinstea voastra cu promisiunea ca voi face tot ce tine de mine sa va tin aproape. Meet me half way and let’s make things memorable ! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: