Dimineata antitetica de primavara.

Dimineata a inceput ca oricare alta. O alarma care sa ma trezeasca si un rasarit care sa usurezea tranzitia dintre vis si realitate. Aceasta tranzitie a avut ca effect secundar dorinta de a alege saua in loc de un scaun rezervat in maxi. Erau deja in miscare noi activitati in detrimentul celor rutinale. Haine moto in loc de cele business. Cizme si genunchiere in loc de pantofi. Husa de pe motor in locul unei usi deschise la maxi. La cateva secunde dupa iesirea din bloc am realizat antiteza intre alte doua lucruri: racoarea si vantul diminetii in locul aerului conditionat si al comfortului.

Ce nu stiam ca va contribui la aceasta opozitie a diminetii, era ceata din afara orasului. O ceata rece si densa care sa blocheze lumina si caldura soarelui. Prezenta cetii a fost un lucru neprevazut dar binevenit pentru starea mea. Urma o alta antiteza. Picaturi de apa de o parte a vizierei, aburul respiratiei pe celalalta. O bucata transparenta de plastic tinea un minim de caldura in interiorul castii la centimetrii distanta de putinele grade de afara.

Unde oamenii ieseau mohorati de la caldura mijlocului de transport la realitatea rece de la locul de munca, eu eram un zambet larg. Vantul de la suta de km/h, nu mai era prezent. Caldura si adrenalina incepeau incet sa puna stapanire pe mine. Da, adrenalina suplimentara ca parchezi intreg motorul and you live to ride another day. Intorc capul de fiecare data cand ma indepartez de motor. E un salut si o forma de respect pentru viespea care sta sa impunga. Shivers and goose bumps yet another perfect morning ! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: